SAMYRA VAN ROY, RELATIE COUNSELOR

Mijn naam is Samyra van Roy, ik ben gespecialiseerd in persoonlijke communicatie, met name in Relatie Counseling . Het is mijn passie om stellen te helpen een goede relatie te creëren en ook de communicatie met hun kinderen te optimaliseren. Gelukkige ouders die bewust met elkaar en hun kinderen omgaan, vormen harmonieuze gezinnen, waarvan die kinderen later ook veel makkelijker gelukkige gezinnen stichten. Ik zie het als mijn missie om het schrikbarend aantal gebroken jonge gezinnen te helpen verminderen.

Mijn Relatie

20 jaar geleden zat mijn relatie op een dieptepunt . We waren op het punt van scheiden, nadat ik al een keer gescheiden was. Op dat punt dacht ik: "Hoe kan dit toch steeds? Is er geen andere oplossing?" Dit is het moment dat ik het boek Getting The Love You Want oppakte. Toen we deze beiden hadden doorgelezen, waren we zo geïnspireerd dat we een relatietherapeut zochten. 

Nu, 20 jaar later, zijn we in een relatie vol connectie nog steeds gelukkig bij elkaar. Het is mijn missie om meer mensen het cadeau van een goede relatie te geven. Tijdens de jaren na onze therapie heb ik jarenlang tientallen NLP en Imago trainingen gevolgd en begeleid, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan in het bij elkaar brengen van koppels.

Nu wil ik zoveel mogelijk stellen helpen aan een gelukkige relatie. Vandaar dat ik heb gevochten voor een vertaling van Getting The Love You Want in het Nederlands, welke nu eindelijk vertaald is.

Getting The Love You Want, onze relatieredder, is vertaald!

Zijn wereld bestseller “Getting The Love You Want” is een absolute aanrader. Deze is nu vertaald naar het Nederlands, met de titel Krijg de liefde die je wilt. 

Vraag je je af hoe het komt dat veel relaties (de jouwe?) minder sprankelend of zelfs ronduit problematisch worden na verloop van tijd, en wat je daaraan kunt doen?

Lees dan allereerst dit boek! Het legt precies uit hoe relaties eigenlijk ontstaan en waardoor we na verloop van tijd met onze partner in de machtsstrijd kunnen belanden. Het wijst je ook de weg daar doorheen, naar een bewuste, blijvend liefdevolle relatie. Ja, dat kan namelijk, en dat is nog veel fijner dan verliefd zijn!

Wacht dus geen moment en bestel dit boek direct bij de uitgever, dan heb je hem het snelst in huis.

BESTEL DIRECT BIJ DE UITGEVER

 Mijn Opleidingen

Ik ben gecertificeerd in:

NLP-Master (Academie voor Psychotherapie - Amsterdam)

Transpersoonlijk Coach Counselor (Arcturus International Institute-België)

IRI ( Imago Relationships International) Relationships Educator en Counselor (Imago Relationships Institute- New York/London).

IRI Professional Facilitator voor communicatie en conflictbeheersing in groepen en families

IRI Parenting Course Presenter voor communicatie tussen ouders en kinderen.

 

Ik volg voortdurend verdere trainingen van Imago Relationships International (IRI). Daarnaast heb ik een intensieve 6 maanden training gevolgd bij Encounter Learning Centre voor Transformative Couples Counseling, waarin de unieke benadering van relatiecounseling door Hedy en Yumi Schleifer gedoceerd wordt. Ook bij deze masters zelf heb ik trainingen gevolgd. In juni 2015 heb ik Hedy en Yumi geassisteerd tijdens hun 3 daags Couples Retreat in Londen UK.

Verder assisteer ik regelmatig Relatie Weekenden bij Encounter Learning Centre en Kairos Encounter Centre in Londen UK.