RELATIE CURSUS, EEN RELATIE VOOR HET LEVEN

Als je merkt dat je wat vaker spanningen hebt met je partner en je er niet meer zo goed in slaagt om het op een goede manier uit te praten, dan is het raadzaam om niet te wachten tot het “vanzelf weer beter wordt”, dat gebeurt namelijk meestal niet vanzelf.

Meer begrip en verbondenheid

Als je tijdig leert hoe je deze situaties effectief kunt omkeren naar meer begrip en verbondenheid, zal je relatie snel groeien en op een hoger (bewuster) niveau terecht komen. ‘Tijdig’ is het sleutelwoord, er wordt meestal te lang gewacht om effectief aan de relatie te werken. Als je relatie nog goed is, is het veel eenvoudiger, sneller en leuker om meer verbondenheid en romantiek in je relatie terug te brengen.

Wacht niet te lang

De meest voorkomende fout is dat stellen vaak veel te lang wachten om iets aan hun moeizame relatie te doen. Elke dag ontstaat er meer schade en wordt de sfeer onveiliger, wat ook erg schadelijk is voor opgroeiende kinderen. Wacht dus niet te lang en neem contact op met Loving Life voor de individuele- of groepscursus Living Love, een Relatie voor het Leven. Deze cursus kan ook als workshop in een weekend gedaan worden.

Maak een afspraak