Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

RUST, VERTROUWEN & VERBINDING

Tijdens de coachingsessie met Samyra hebben mijn partner en ik rust, vertrouwen, verbinding gecreëerd in onze relatie. Hierdoor steken we onze energie nu veel meer in wat we samen graag willen (in plaats van onderhuidse irritaties uit de weg te gaan en te focussen op wat er mist en anders moet).

Thuis verder bouwen aan je relatie

We hebben een manier gevonden om onze frustraties uit te spreken, zonder 'uit de bocht' te vliegen maar juist begrip en verbinding te ervaren. Samyra's enthousiasme is aanstekelijk en hoopgevend. Het fijne van de methodiek die Samyra gebruikt is, dat wij deze thuis goed konden toepassen. Op die manier konden we ook buiten de coachingsessie op een eenvoudige en leuke manier aan onze relatie bouwen.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren